top of page

INTERIEUR ONTWERP

Uitwerken van plattegrond tekeningen, 2D impressies,3D modellering, visualisaties, moodboards, ruimtelijk advies, kleuradvies, materiaaladvies, lichtadvies.

€ 40,- per uur 

CONCEPTONTWIKKELING

Meedenken in het ontwerpproces, ontwikkeling en uitwerking van ideeën, concepten vormgeven en pitchen, doelgroep en haalbaarheidsstudies.

€ 35,- per uur 

MEUBEL ONTWERP

Uitwerken van maatwerk meubilair, omzetten van ontwerp naar technische tekening voor productie, coördinatie en realisatie van eind product.

€ 35,- per uur 

GRAFISCH ONTWERP

Ontwikkeling van logo's, flyers, visitekaartjes, reclame borden, verpakkingen, boekomslagen, realisatie van totale huisstijl voor bedrijf of product.

€ 20,- per uur 

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING

Ontwikkeling en ontwerp van websites, web- en mobiele versies, SEO zoekmachine optimalisatie.

€ 25,- per uur 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Ontwikkeling van online identiteit, merkontwikkeling, beheer en ontwerp van social feed en stories, opzetten van media campagne.

€ 20,- per uur 

Studio Zwerver valt onder de regeling van de KOR. Dit houdt in dat Studio Zwerver niet BTW plichtig is. Hierdoor kan er een goedkopere prijs worden doorgerekend naar de klant wat ten gunste komt van beide partijen. De genoemde uurtarieven zijn een kostenindicatie.

Bovenstaande diensten bevatten een opsomming van mogelijke werkzaamheden binnen elke discipline. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde dienst, denk je aan een samenwerking of heb je gewoon een vraag, voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier.

Bedankt voor je inzending, ik kom zo snel mogelijk op je vraag terug.

bottom of page